E-CIP konceptet helt kort:
E-CIP har udviklet et innovativt og bedre CIP-system, der kan spare op til 45 % vand, spildevand, energi og CO2 ved CIP-rengøring (Cleaning In Place) af hygiejniske produktionsanlæg i fødevare- og biotek industrien.
Dette uden at gå på kompromis med fødevare-/produktsikkerheden, da der opnås uændret eller forbedret vandkvalitet fra det recirkulerede skyllevand. Derudover kan E-CIP konceptet løse velkendte hygiejniske problemer ved traditionel brug af genbrugsvand fra eksisterende faciliteter og dermed øge fødevaresikkerheden. E-CIP konceptet er udviklet og patenteret på baggrund af solid erfaring med CIP optimering og efterfølgende dokumenteret i samarbejde med FORCE Technology.
Kontakt os for mere information.
De afgørende fordele er…
Væsentlige besparelser på:
- Vand og Spildevand
- Driftsomkostninger (OPEX)
- Total Cost of Ownership (TCO)
Forbedringer i forhold til:
- Hygiejneproblemer
- Skyllevandskvalitet
- Fødevaresikkerhed
- Anlægsfleksibilitet
- Anlægseffektivitet (OEE)
- Energi og CO²eq
- Det grønne regnskab (ESG)
- Miljøpåvirkninger (16 parametre)
- FN’s verdensmål 6 & 12
E-CIP konceptet er:
Environmental
Economical
Effective
Easy
Sådan får du et State of The Art E-CIP-anlæg
I partnerskabet imellem PTI A/S og E-CIP er du garanteret den procesviden og solide erfaring med CIP anlæg, der giver dig den absolut bedste CIP løsning,fuldt tilpasset dine behov
Kontakt PTI A/S:
Gert Brølling
E-mail: gb@pti-as.dk
Ph

one: +45 22949225